babagan kita company

Baigong
Fokus ing Layanan Bantalan

Linqing Baigong Bearing Co., Ltd. umume ngasilake bantalan sing ora standar, grumbulan standar nasional sing ora standar, bantalan bola alur jero sing ora standar, bantalan idler sing ora standar, poros model khusus non-standar, bantalan non-standar, non- bantalan mesin pertanian standar, Bantalan rol sing ora standar, bantalan rodha pandhuan sing ora standar, bantalan garis perakitan non-standar, bantalan seri bal alur jero, bantalan rol tambang, macem-macem jinis cincin bantalan, akeh digunakake ing mobil, mesin pertanian, mesin konstruksi lan industri liyane.

southeast-removebg-preview

Pilih kita

"Kualitas produk sing stabil, nggawe perusahaan kelas kapisan, lan nyukupi kabutuhan pangguna kanggo panggunaan" yaiku tujuan utama perusahaan, lan "pelanggan dhisik, reputasi luwih dhisik" minangka tujuan langgeng perusahaan.

  • ad_ico_01

    Perusahaan bakal menehi tanggapan teknis telpon sedina mupangat kanggo pangguna ngatasi masalah sing ditemokake ing produk lan sistem.

  • ad_ico_02

    Apa wis adol utawa sawise adol, kita bakal menehi layanan paling apik kanggo menehi katrangan lan nggunakake produk kanthi luwih cepet.

  • ad_ico_03

    Yen sampeyan milih produk, produk bakal diwenehake kanthi gratis lan nuntun sampeyan digunakake, lan bakal dikirim kanthi cepet.

index_ad_bn

Warta Paling Anyar

  • Bantalan sing ora standar mboko sithik dadi komponen dhasar utama

    Bantalan bantalan sing ora standar penting lan komponen dhasar utama ing industri manufaktur peralatan, sing langsung nemtokake kinerja, kualitas lan keandalan peralatan utama lan produk host, lan dikenal minangka komponen "jantung" kanggo manufaktur peralatan. Af ... / p>

  • Cara mriksa tampilan bantalan sing ora standar

    Kabeh jinis bekas mekanik, kayata abrasi, goresan, cedera tekanan, memar, lan liya-liyane, bakal nyebabake instalasi bantalan sing kurang, nyebabake beban eksentrik lan konsentrasi stres, lan nyebabake akurasi rotasi lan umur layanan. Korosi, kulit ireng, lan pitting, sing nomer loro yaiku d ... / p>