• pagebannera

Sugeng rawuh ing Baigong!

Linqing Baigong Bearing Co., Ltd. umume ngasilake bantalan sing ora standar, grumbulan standar nasional sing ora standar, bantalan bola alur jero sing ora standar, bantalan idler sing ora standar, poros model khusus non-standar, bantalan non-standar, non- bantalan mesin pertanian standar, Bantalan rol sing ora standar, bantalan rodha pandhuan sing ora standar, bantalan garis perakitan non-standar, bantalan seri bal alur jero, bantalan rol tambang, macem-macem jinis cincin bantalan, akeh digunakake ing mobil, mesin pertanian, mesin konstruksi lan industri liyane. 

Kualitas Banget

Perusahaan fokus ing pangembangan produk anyar kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem pelanggan, lan conto lan gambar kanggo ngatur macem-macem bantalan sing ora standar. Kanthi ilmu pengetahuan lan teknologi canggih, personel manajemen perusahaan sing apik, prosedur manajemen mutu ISO9001: 2000 lan produksi lini perakitan sing efisien, teknologi proses produksi produk terus maju lan berkembang.

Wiwit madegake perusahaan, kanthi pangembangan bisnis, paningkatan model produk, paningkatan kualitas produk lan perbaikan layanan, luwih akeh pelanggan domestik lan manca wiwit ngenal lan ndhukung produk, lan dodolan produk wis saya tambah.

Perusahaan iki wis kerja sama karo para pelanggan saka pirang-pirang platform manca: AliExpress, LAZADA, Amazon, Stasiun Independen, pengin, ebay, lsp., Produk-produk kasebut akeh diekspor menyang: Asia Tenggara, Afrika, Amerika Selatan, Amerika Utara, Timur Tengah, Asia Timur Laut, Eropa, lsp. Amerika Serikat, Kanada, Rusia, Korea Selatan, Singapura, Malaysia, India, Afrika, Vietnam, Thailand, Ukraina lan negara liyane.

"Kualitas produk sing stabil, nggawe perusahaan kelas kapisan, lan nyukupi kabutuhan pangguna kanggo panggunaan" yaiku tujuan utama perusahaan, lan "pelanggan dhisik, reputasi luwih dhisik" minangka tujuan langgeng perusahaan kita. Kita gelem males dhukungan lan katresnan para pangguna ing saindenging jagad kanthi kualitas produk sing bisa dipercaya, rega cukup lan layanan sing apik!

Kekuwatan Kita

1280655_1593316457
1280649_1593316438
1280637_1593316416
1255682_1592990689
1255681_1592990669
1255656_1592990592
1255608_1592990445
1255621_1592990481