• pagebannera

Bantalan poros pompa banyu otomotif

Katrangan singkat:

Bantalan sambung pompa banyu mobil minangka jinis bantalan. Bahan kandhang biasane dikuatake nilon 66. Bahan cincin segel umume karet nitril. Yen sarat sing luwih dhuwur, cincin segel karet fluor uga bisa digunakake.


Detail Produk

Tag Produk

Ditempa nganggo baja bantalan sing unggul

Desain integral, kuat lan awet, ora gampang deformasi, resistensi beban sing apik

Kinerja produk stabil

Bantalan kasebut nduweni pelumas awake dhewe, ora gampang panas, lan awet

Permukaan sing alus lan rata

Lumahing bantalan dipoles lan dipoles, Gamelan lan tanpa burrs

jaminan kualitas produk

Cepet tahan bantalan nyandhang stabil, gangguan swara lan sithik gesekan, nambah faktor keamanan

jaminan kualitas produk

Cepet tahan bantalan nyandhang stabil, gangguan swara lan sithik gesekan, nambah faktor keamanan

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita