• pagebannera

Lengan poros khusus

Katrangan singkat:

Bantalan karet utamane digunakake ing sawetara industri instrumen presisi, peralatan transmisi, pulley hardware furnitur lawang lan windows lan liya-liyane. Saiki, ana rong jinis bantalan berlapis karet, sing siji yaiku karet keras lan liyane karet alus. Karet keras yaiku lapisan plastik sing dilapisi ing njaba prewangan, umume plastik nilon plastik, polyoxymethylene, ABS, lan liya-liyane. Sawise enkapsulasi, njaba rata, kanthi alur bentuk U utawa alur bentuk V, utawa permukaan bola. PU poliuretan sing luwih alus.


Detail Produk

Tag Produk

定制轴承套.jpg

Materi sing disenengi: Bahan poliuretan sing diimpor lan bantalan presisi kelas Z3, awet lan awet

Sepi lan tahan nyandhang

Produk elastis PU, efek bisu sing apik, permukaan sing alus, model tahan korosi lan tahan aus, umure luwih dawa

Akurasi rotasi kanthi kualitas dhuwur, swara sithik, kacepetan dhuwur lan ora gampang panas

Akurasi rotasi kanthi kualitas dhuwur, swara sithik, kacepetan dhuwur lan ora gampang panas

Akurasi rotasi kanthi kualitas dhuwur, swara sithik, kacepetan dhuwur lan ora gampang panas

Akurasi rotasi kanthi kualitas dhuwur, swara sithik, kacepetan dhuwur lan ora gampang panas

BaiGont_22.jpg

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita