• pagebannera
  • Bantalan bola motor

    Bantalan digunakake akeh ing macem-macem mesin. Sampeyan bisa ngomong yen sampeyan mlaku mesin, bantalan ora bisa dipisahake. Bantalan minangka komponen utama motor. Kanggo kabeh jinis bantalan, perane beda banget. Ing motor, bantalan werni umume digunakake ing drive internal ...
    Waca liyane
  • Panyebab lan solusi saka korosi bantalan

    Korosi bantalan umum banget, sing bakal nyuda umur layanan bantalan. Mula kita kudu nggatekake masalah iki ing karya saben dina. Kanggo nemtokake panyebab lan cara pencegahan korosi bantalan suhu dhuwur, kita kudu ndeleng apa sing nyebabake korosi bantalan suhu dhuwur ...
    Waca liyane
  • Cara kanggo njamin operasi bantalan sing dipercaya

    Cara kanggo njamin operasi bantalan sing bisa dipercaya Kanggo mesthekake yen bantalan kasebut bisa dipercaya, apa sing kudu digatekake saka sudut pandang panggunaan? Umumé, mbayar manungsa waé menyang poin ing ngisor iki saka perspektif panggunaan: 1. Reresik bantalan kudu kira-kira ...
    Waca liyane
  • Ajar sampeyan ngluwihi umur layanan bantalan fag impor

    Cara nggunakake kanggo ndawakake umure lan nggawa luwih akeh keuntungan. 1. Instalasi bantalan sing diimpor Apa bantalan sing diimpor dipasang kanthi bener mengaruhi akurasi, urip lan kinerja. Mulane, departemen desain lan perakitan kudu sinau kanthi lengkap babagan instalasi ...
    Waca liyane
  • What causes the excessive load of SKF Bearing and how to avoid it?

    Apa sing nyebabake beban SKF Bearing lan carane supaya ora?

    Wektu release: 9 Mei 2017 klik Browse: 168 kaping Beban gedhe banget saka SKF Bearing utamané dibayangke ing TCTerms ing ngisor iki: 1. Stamping kuwat 2. Langsung tutul Timken bantalan 3. Tekanan ditularaké liwat unsur rolling. Coba gunakake alat khusus lan coba nyegah panggunaan cl...
    Waca liyane
  • With a stroke of the finger, the bearing force analysis of the tapered roller shaft should be mastered

    Kanthi stroke driji, analisis gaya bantalan poros roller tapered kudu dikuasai

    Wektu rilis: 9 Mei 2017 klik Telusuri: 141 kaping bantalan roller tapered cocok kanggo beban radial bantalan, beban aksial unidirectional lan beban radial lan aksial gabungan. Kapasitas beban aksial bantalan roller tapered gumantung saka sudut kontak α, Sudut raceway njaba, sudut kontak ...
    Waca liyane
  • Non-standard bearings have gradually become the key basic components

    Bantalan non-standar wis mboko sithik dadi komponen dhasar tombol

    Bantalan non-standar Bearing minangka komponen dhasar sing penting lan penting ing industri manufaktur peralatan, sing langsung nemtokake kinerja, kualitas lan linuwih peralatan utama lan produk inang, lan dikenal minangka komponen "jantung" manufaktur peralatan. Af...
    Waca liyane
  • How to check the appearance of non-standard bearings

    Carane mriksa tampilan bantalan non-standar

    Kabeh jinis bekas mekanik, kayata abrasions, goresan, ciloko meksa, bruises, lan sapiturute, bakal nyebabake instalasi bantalan sing kurang apik, nyebabake beban eksentrik lan konsentrasi stres, lan nyebabake nyuda akurasi rotasi lan umur layanan. Korosi, kulit ireng, lan pitting, loro sing terakhir yaiku ...
    Waca liyane
  • Three misunderstandings in the assembly of non-standard bearings

    Telung misunderstandings ing perakitan bantalan non-standar

    Nalika nginstal lan ngrakit bantalan non-standar, kita duwe syarat sing ketat banget ing permukaan lan lokasi instalasi. Yen sampeyan ora mbayar manungsa waé kanggo impact saka lingkungan Déwan, bahan manca kayata filings wesi lan burrs bakal pipis menyang bantalan non-standar, wh...
    Waca liyane
  • Pangopènan lan pelumasan bantalan non-standar

    Miturut panggunaan bagean lan kahanan panggunaan lan kahanan lingkungan, pilih ukuran, akurasi, lan bantalan non-standar sing cocog minangka premis kanggo njamin umur bantalan lan linuwih. Lokasi panggunaan: Bantalan non-standar cocok kanggo beban radial lan aksial gabungan sing ...
    Waca liyane
  • Specific repair methods for non-standard bearings

    Cara ndandani khusus kanggo bantalan non-standar

    Bantalan non-standar Nalika bantalan menehi masalah; idea pisanan ing dhaftar kudu mriksa lan ndandani; ora kanggo ijol-ijolan. Jinis umum ndandani bantalan kaya ing ngisor iki: 1. Diposaken fault: Nalika bantalan rusak; mungkasi ndeleng lan ndandani. 2. Diposaken wektu: Supaya kanggo mesthekake t ...
    Waca liyane
  • Problems in the application of non-standard bearings

    Masalah ing aplikasi bantalan non-standar

    Pancegahan kanggo nggunakake bantalan non-standar: 1. Sawise setahun operasi normal, 2 # lenga spindle lan coarse lan unsur Filter nggoleki kudu diganti. 2. Nalika stasiun pump digunakake biasane kanggo nggawe lenga, iku kudu disaring karo 3 lapisan saka kain sutra. 3. Ngundhuh lan mbukak ...
    Waca liyane