• pagebannera

Kabeh jinis bekas mekanik, kayata abrasi, goresan, cedera tekanan, memar, lan liya-liyane, bakal nyebabake instalasi bantalan sing kurang, nyebabake beban eksentrik lan konsentrasi stres, lan nyebabake akurasi rotasi lan umur layanan.

Korosi, kulit ireng, lan pitting, kaloro kasebut minangka cacat sing gampang disimpen lembab lan rereget, lan paling bisa tuwuh dadi teyeng. Korosi minangka sumber polusi sing nyebabake kurang dipasang, nyandhang awal lan lemes. Teyeng sing parah bakal nggawe bantalan wis ilang.

Macem-macem retak, kayata retak bahan mentah, retak tempa, retakan perawatan panas lan grinding retakan, lsp. Retak iki bakal dadi sumber konsentrasi stres lan cepet tuwuh sajrone operasi bantalan ing mbesuk, nyebabake bantalan kasebut pecah, mengaruhi urip prewangan lan safety apa gedhe. Minangka kasunyatan, kanggo bantalan penting, pabrik bantalan wis nindakake inspeksi magnetik utawa radiografi 100% ing bagean komponene.

Peeling lan lempitan, cacat lokal saka rong cacat kasebut ora kaiket banget karo logam dasar, lan asring ana dekarburisasi utawa kekurangan karbon ing sakiwa tengene. Bahan kasebut gampang rontog, nyusoni, utawa nyandhang, sing mbebayani tumrap urip lan akurasi.

Kualitas riveting utawa las kandhang, utamane kanggo ngerteni manawa pucuk paku keling salah, miring, kendur, kurang daging utawa "kelopak mata dobel", apa posisi pengelasan bener, manawa titik las gedhe banget utawa gedhe banget cilik, apa ora gandheng uga utawa gandheng, nyebabake kedadeyan unsur muter sing macet.

11593482701650644


Wektu kiriman: Jan-28-2021