• pagebannera

Bantalan bantalan sing ora standar penting lan komponen dhasar utama ing industri manufaktur peralatan, sing langsung nemtokake kinerja, kualitas lan keandalan peralatan utama lan produk host, lan dikenal minangka komponen "jantung" kanggo manufaktur peralatan. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, industri bantalan negara saya wis skala gedhe. Nilai output industri bantalan nasional ing taun 2010 udakara 130 milyar yuan, rangking nomer telu ing jagad iki. Sanajan skala pangembangan industri bantalan negara saya wis gedhe banget, umume umume musatake ing endhek. Ing bidang manufaktur bantalan mewah, isih ana jurang sing cukup antara negara lan negara maju. Wang Quanqing, sekretaris jenderal Asosiasi Industri Bantalan China, uga negesake manawa kacepetan pangembangan bantalan mewah China ora bisa ngetrapake kacepetan pangembangan host. Contone, negara saya wis nguasai teknologi EMU kecepatan tinggi kanthi hak kekayaan intelektual independen, nanging bantalan pendukung isih gumantung karo impor. Saiki, sebagian besar bantalan kecepatan tinggi sing diproduksi dening perusahaan bantalan domestik mung bisa memenuhi kreta 150-180 kilometer, lan bantalan sepur kanthi kecepatan tinggi ing Eropa lan Amerika Serikat bisa nyukupi kabutuhan kreta 350-400 kilometer saben jam. Bantalan biasane gumantung karo impor sing regane larang.

Adhedhasar kasunyatan manawa bantalan mewah China ketinggalan, "Rencana" nerangake manawa bakal menehi peran lengkap babagan kebijakan industri, nambah alangan mlebu industri, lan ngatasi konstruksi berulang tingkat rendah; menehi kabijakan dhukungan fiskal lan pajak industri "telung basis", kalebu industri bantalan, Ngleksanakake kabijakan impor bebas bea kanggo komponen utama lan bahan baku; sinau lan ngrumusake kabijakan sing nyengkuyung pangguna supaya nggunakake produk anyar lan proses anyar "telung basis".

 11593482595962933


Wektu kiriman: Jan-28-2021