• pagebannera

Bantalan presisi

Katrangan singkat:

Bantalan presisi impor non-standar duwe kacepetan tahan nyandhang sing stabil, swara sithik lan gesekan sithik, lan nambah faktor keamanan. Ditempa nganggo baja bantalan berkualitas tinggi, desain integral, kuat lan awet, ora gampang deformasi, resistensi beban sing apik. Lumahing bantalan dipoles lan dipoles, lancar lan ora ana burrs.


Detail Produk

Tag Produk

BaiGont_01.jpg

BaiGont_05.jpg

BaiGont_07.jpg

Kinerja produk stabil

Bantalan presisi impor non-standar duwe resistensi nyandhang sing stabil, swara sithik lan gesekan sithik, lan nambah faktor keamanan

BaiGont_09.jpg

Ditempa nganggo baja bantalan sing unggul

Desain integral, awet lan ora gampang deformasi, resistensi beban sing apik.

BaiGont_11.jpg

Skrining ketat

Sawise pirang-pirang tes lan skrining, kanggo njamin kualitas produk

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita