• pagebannera

Bantalan rol

Katrangan singkat:

Struktur kasebut sederhana, ukurane sithik, lan efisiensi mekanik dhuwur. Umume digunakake ing bidang teknik mekanik. Desain integral, awet lan ora gampang deformasi, resistensi beban sing apik. Sawise pirang-pirang tes lan skrining, kanggo njamin kualitas produk.


Detail Produk

Tag Produk

2_01.jpg

2_05.jpg

2_07.jpg

Siklus dawa, awet

Struktur kasebut sederhana, ukurane sithik, lan efisiensi mekanik dhuwur. Umume digunakake ing bidang teknik mekanik.

2_09.jpg

Baja bantalan keras

Bantalan kasebut digawe saka baja bantalan keras. Bahan bantalan nduweni kekerasan sing dhuwur lan dipoles nganggo alat mesin presisi tinggi.

2_11.jpg

Skrining ketat

Cepet tahan bantalan nyandhang stabil, gangguan swara lan sithik gesekan, nambah faktor keamanan

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita