• pagebannera

Tanduran pelumas dhewe

Katrangan singkat:

Bushing minangka fungsi bantalan geser, mbenakake lan posisi. Bushing minangka bagean sing cocog sing digunakake ing sanjabane bagean mekanik kanggo entuk fungsi panyegelan lan pangayoman nyandhang.


Detail Produk

Tag Produk

自润滑.jpg

Bushing minangka fungsi bantalan geser, mbenakake lan posisi.

Bushing minangka bagean sing cocog sing digunakake ing sanjabane bagean mekanik kanggo entuk fungsi panyegelan lan pangayoman nyandhang.

Bushing minangka fungsi bantalan geser, mbenakake lan posisi.

Bushing minangka bagean sing cocog sing digunakake ing sanjabane bagean mekanik kanggo entuk fungsi panyegelan lan pangayoman nyandhang.

Bushing minangka fungsi bantalan geser, mbenakake lan posisi.

Bushing minangka bagean sing cocog sing digunakake ing sanjabane bagean mekanik kanggo entuk fungsi panyegelan lan pangayoman nyandhang.

Bushing minangka fungsi bantalan geser, mbenakake lan posisi.

Bushing minangka bagean sing cocog sing digunakake ing sanjabane bagean mekanik kanggo entuk fungsi panyegelan lan pangayoman nyandhang.

Bushing minangka fungsi bantalan geser, mbenakake lan posisi.

Bushing minangka bagean sing cocog sing digunakake ing sanjabane bagean mekanik kanggo entuk fungsi panyegelan lan pangayoman nyandhang.

Bushing minangka fungsi bantalan geser, mbenakake lan posisi.

Bushing minangka bagean sing cocog sing digunakake ing sanjabane bagean mekanik kanggo entuk fungsi panyegelan lan pangayoman nyandhang.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KUNJUNG PELANGGAN Warta