• pagebannera

Bantalan bal sing tembok tembok sing tipis

Katrangan singkat:

Materi optimal, sawise sawetara skrining lan pengujian, nggunakake bahan baja bantalan berkualitas tinggi, kanthi kinerja pangolahan sing apik, ora gampang karat, kanggo njamin kualitas produk. Panggunaan teknologi poles canggih, tampilan sing resik, kapasitas muatan gedhe, gesekan sithik.


Detail Produk

Tag Produk

BaiGont_01.jpg

BaiGont_05.jpg

BaiGont_07.jpg

Proses polesan

Lumahing resik lan resik, kapasitas muatan akeh, lan gesekan cilik.

BaiGont_09.jpg

Bahan baja bantalan

Bahan baja bantalan nduweni kinerja pangolahan sing apik lan ora gampang karat.

BaiGont_11.jpg

Materi sing disenengi

Bahan optimal, liwat macem-macem skrining lan pengujian, kanggo njamin kualitas produk.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita